Stoofpot met Italiaanse kruiden

13-06-2020

Dit is een eenvoudig recept voor een smakelijke stoofpot met Italiaanse kruiden, dit gerecht is heel veelzijdig en kan je gemakkelijk maken met runds-, varken-, lamsvlees en groenten naar keuze.

Recept voor 4 porties
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 1 uur en 40 minuten

243 calorieën
11 g vet
27 g eiwitten
9 g koolhydraten


Ingrediënten

  • 1 tl olijfolie
  • 2 rode uien, in vieren
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 groene paprika, in reepjes
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 2 grote wortelen, in schijfjes
  • 500 g stoofvlees
  • 2 g Italiaanse kruiden
  • 2 g rozemarijn
  • 800 ml vleesbouillon
  • 15 g tomatenpuree


Bereiding

  1. Verhit een grote pot op een matig vuur en voeg de olijfolie toe en bak de uien een paar minuten zachtjes. Voeg de knoflook toe en bak nog even.

  2. Doe de wortelen, paprika's, tomatenpuree, bouillon, kruiden en het vlees in de pot en meng alles.

  3. Dek af met een deksel en laat 2-3 uur op een laag vuur pruttelen tot het vlees gaar is en de saus is ingedikt.  



Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin