Pizzasaus

04-06-2020

Zo heerlijk, veel beter dan sauzen uit een pot. Binnen enkele minuten klaar.

Ingrediƫnten

  • 800 g hele gepelde tomaten, uitgelekt
  • 2 el olijfolie
  • 2 grote teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 el fijn geraspte Parmigiano - Reggiano - kaas
  • 1 el suiker (deze kan je weglaten voor een koolhydraatarme saus)


Bereiding

  1. Doe de tomaten in de keukenmachine/blender en pulseer 4 of 5 keer. 

  2. Giet de tomaten in een kom, voeg de overige ingrediƫnten toe en laat 1 uur rusten op kamertemperatuur.

  3. Dek af of doe in een goed afsluitbaar kommetje en bewaar maximum 3 dagen in de koelkast.


TIP

Deze saus gebruiken we bij ons recept Pizza Quiche (zie bij hapjes)


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin